Kukka-Marian Erinlaiset Päiväkirjat

Pienen aktivistitytön höpinöitä...

08 heinäkuuta 2005

Kokous

Eilen pidimme yhdistyksen kokouksen Anselmin kämpillä eli hänen vanhempiensa kellarissa. Päätimme juhlistaa kokousta ostamalla uudet energiasäästölamput, koska vanhat olivat jotenkin ehtineet mennä vanhoiksi. Säädimmekin lamput samantien täydelle teholle. Anselmien laskelmien mukaan ne säästivät nyt saman verran energiaa mitä tietokoneemme kulutti, eli kokonaiskulutus oli nolla. Vuorasimme varmuuden vuoksi lamput vielä foliolla, jotta kaikki energia säteilisi varmasti takaisin niihin.

Kokouksen aiheena oli Anselmin kutsunnat. Hän oli taas saanut Puolustusvoimilta kirjeen, jonka mukaan kutsunnat pidettäisiin jo ihan muutaman viikon päästä. Ajattelimme, että tällä kerralla ei heitettäisi kirjettä roskiin, vaan menisimme kaikki paikan päälle tekemään vaikutuksia sekä armeijan henkilökuntaan että värvättäviin. Kenties voisimme tehdä parannuksia Suomen puolustuspoliittiseen linjaukseenkin.

Teimme tarkan suunnitelman siitä, minkälaisia argumentteja aiomme käyttää ja millä tavalla yritetään vaikuttaa. En kuitenkaan viitsi tässä kertoa enempää, sillä aion kirjoittaa kattavamman raportin sitten kun koko tilaisuus on ohitse.

Loppuajan kokousta poltimmekin sitten hamppua ja kuuntelimme kirgisialaista pajupillivelhoa. Anselmin mukaan se oli 100% ekomusiikkia, sillä sen tekemisessä ei ollut kärsinyt yksikään söpö eläin. Sitten Anselmi alkoi tuttuun tapaan hamppupäissään kerskailla "sotajutuillaan" muutaman vuoden takaa, kun hän oli kuokkavierasbileissä nähnyt vilauksen Markus Drakesta. Kerttu kertoi joskus nähneensä Rosa Meriläisen, mutta se ei ollut ihan yhtä kova juttu.

Jossain vaiheessa hamppu alkoi sitten loppumaan ja kokous päättyikin.